fbpx
Verkkokurssi, muutosjohtaminen

” Jag sitter fastkörd i leran på en skogsväg och vet inte hur jag ska komma bort”

Jag minns denna kommentar till en god vän, då jag kände mig som mest borttappad och vilsen i mig själv. Jag var mitt i min förändringsprocess där jag inom de senaste åren hade blivit förälder, bytt bransch och separerat. Jag kände det som om hela mitt liv var uppochnervänt och jag visste inte hur jag skulle reda ut alltihop, åt vilket håll jag skulle börja gå, vilket nystan jag skulle börja reda ut först och hur. Att bli förälder är det mest underbara jag har varit med om och mitt barn är min dyrbaraste skatt, men jag tror att du förstår mig om jag säger att livet ändras en hel del efter att man blivit förälder. Att sedan börja ifrågasätta resten av sitt liv är kanske inte så konstigt. Det gjorde jag i alla fall. Resultatet blev en stor livsförändring, vilket jag idag är så otroligt tacksam för! Skulle jag inte ha gått den väg jag gick, skulle inte mitt liv se ut som det gör idag och det – det skulle jag inte ha kunnat förlåta mig själv för.

I ungefär samma tid som jag sade till min vän att jag sitter fastkörd på en skogsväg och vet inte hur jag ska komma bort, började jag mina studier till mental tränare. Vilken lycka! Från mina studier fick jag snabbt många fina verktyg som hjälpte mig i min förändringsprocess och jag lärde känna mig själv på en nivå jag inte visste var möjligt. Snart kom jag loss från leran och skogsvägen jag körde på blev snart en vacker grusväg, som småningom växte till en ännu vackrare väg där jag sedan smidigt kunde fortsätta köra och bara njuta av utsikten.

Nu vill jag hjälpa dig igenom din förändring och igenom din process. För oberoende om förändringen är för dig positiv eller negativ och oberoende hur stor förändringen i ditt liv är, kan själva förändringsprocessen i sig kännas jobbig ibland. Det kan jag säga av egen erfarenhet. Så med denna nätkurs ”Bemästra dina förändringar i livet” vill jag hjälpa dig i din process, genom att dela med mig av min egna erfarenheter sammansatt med mina kunskaper inom mental träning.

Kursen är tre veckor lång och behandlar dessa ämnen:

  • självbilden
  • rädslor
  • avslappning
  • målsättningar
  • attityd

Du kommer även att

  • få övningar att göra, som du kan ladda ner och använda även i senare skeden
  • få mina bästa tips gällande förändring
  • komma till en hel del insikter antingen under kursen eller i ett senare skede
  • lära känna dig själv bättre

Kursen kan du börja närhelst det passar dig bäst och hela kursen får du ta i egen takt. 

Pris på denna tre veckors pilotkurs är 57€ (inkl. moms). Dessutom 14 dagars nöjdhetsgaranti. 

Om du känner att du är i en förändringsprocess just nu, eller att du snart kanske kommer att kasta dig in i en, gör dig själv en tjänst och satsa på att bemästra din förändring. Gör din process så smidig som möjligt, så inte du behöver sitta fastkörd i leran.