fbpx

För en bestående förändring! - Mental träningspaket

Livstilsförändring

Är det dags för dig att börja ett nytt kapitel i ditt liv? Vill du få in nya vanor i vardagen som stöder ditt välmående och som bidrar till en större lycka? Skulle du vilja försäkra dig om att förändringen är både välmående och bestående?

Detta träningspaket är med omsorg gjort för dig som vill göra en livsstilsremont och satsa på dig själv, ditt eget välmående och på din egen hälsa. Med detta träningspaket som stöd ska du kunna känna att du kan förverkliga din förändring och att du har ett sporrande och empatiskt stöd på vägen. Du ska kunna känna dig motiverad och stark genom hela träningsperioden.

Mitt mål som din mentala tränare är att höra dig konstatera ”Jag är så stolt över mig själv att jag nu lever så här!”

För en bestående förändring! – mentala träningspaketet har jag byggt upp med omsorg, för att kunna stöda dig på din väg mot en ny livstil. Det jag kommit fram till under denna tid som mental tränare är det att vi måste veta vad det är egentligen vi vill ändra på, vilka behov och livsvärderingar ligger bakom? Med andra ord; varför vill du ha denna förändring? Vem är du då du nått ditt mål? 

I detta träningspaket går vi igenom vad det är du engetligen vill uppnå och så sätter vi ett mål för när detta ska vara uppnått.Jag ger dig mina bästa verktyg som vi tillsammans, men även du på egen hand kan använda dig av för att förstärka tron på att förändringen ska lyckas. Du får även individuella mentalavslappningsljudfiler, som hjälper dig ta dig an din nya livstil snabbare. 

Kom ihåg; du är värd just det liv du vill ha!

 

Vad får du under denna 1,5 månaders långa träningsperiod?

– 3 individuella träffar med mentaltränaren antingen personligen eller på distans

– Lösningsorienterade övningar som stöder förändringen

-3 individualiserade mentalavslappningsljudband

-Mentaltränarens stöd och kontakt under hela remonten

Pris 267€ (inkl. moms)

Kom, så sätter vi igång!

Du kan skicka e-post till mig på info@mentaltraining.life, ringa mig på 040 824 4676, eller lämna mig ett meddelande här nedan. Vi hörs!

    Namn*

    E-post*


    Vilket paket är du intresserad av?

    Är du intresserad av paketet för egen del, eller kommer paketet som gåva?

    Hur kan jag hjälpa dig?